onsdag den 26. september 2012

Tango med Charles - om dig, mig, Darwin og dumheden

 



Var i Musikhuset i Esbjerg og se 
”Tango med Charles ”(Darwin) 
med Mads Keiser
Tirsdag den 18. september 2012

 




En super aften i godt selskab, med top begavet underholdning om Darwins evolutionsteori "de heldigst stillede overlever" ano år 2012.

Teaser: " Med ”Tango med Charles” har en af Danmarks morsomste begavelser, skabt et underholdende og provokerende teaterforedrag efter devisen: Bare fordi det er sjovt, behøver det ikke at være dumt ! Glæd dig til et genialt teaterforedrag om DIG, DARWIN og DUMHEDEN! "

 Et meget anderledes stand-up show, der var rigtig interessant at se sammen med tre 13-årige drenge!! Der blev grinet meget af teenager-syndromet, hvor ALT går i står og de burde rende rundt med et skilt i panden: UNDER OMBYGNING!
Bagefter blev der snakket meget om Charles Darwins evolutionsteori: Om Arternes Oprindelse ved Kvalitetsvalg eller ved de heldigst stillede Formers Sejr i Kampen for Tilværelsen (Hans bog fra 1872; populært kaldet "Arternes oprindelse")  der i hovedtræk kan opstilles i denne formel: 

Variation (forskellige mennesker, med forskellige gener) > Selektion (nogle dør, andre overlever og når til) > Reproduktion (parer sig) > så MÅ der ske Evolution =

Den mest heldigt stillede overlever...
… ikke den største og stærkeste.

De heldigst stillede ano år 2012 er de der kan føle og kommunikere !!

De mænd, kvinder vælger til reproduktion i dag, er de der kan føle og kommunikere, frem for dem der er store og stærke !!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Noget på hjertet ??